Mijn fascinatie voor de Britse cultuur heeft geleid tot een jaar in Edinburgh, een rondreis van drie maanden door Nieuw-Zeeland en een actief rugbyleven. In mijn vertaalwerk combineer ik dat enthousiasme met mijn aandacht voor taal.

 

Ik heb jarenlange ervaring in de vertaalwereld, ik heb internationaal veel contacten opgedaan, onder meer in de Verenigde Staten en Israël, en ik werk nauwkeurig en snel. Ik heb veel ervaring in het vertalen van handleidingen voor medische apparaten en hulpmiddelen, medische studies en software, alsmede in het redigeren en proeflezen van teksten en het testen van vertaalde software.

Mijn betovering voor Britse cultuur heeft geleid tot een jaar in Edinburgh, een reis van drie maanden van Nieuw Zeeland en het actief rugbyleven. Bij het vertalen, combineer ik dit enthousiasme met mijn rente in taal.

 

Ik heb jaren van ervaring in het vertalen opgedaan, heb ik vele internationale contacten, in het bijzonder in de Verenigde Staten en Israël verworven, en ik werk snel nauwkeurig en. Ik heb wezenlijke ervaring in het vertalen van handboeken voor medische materiaal en hulpmiddelen, medische proeven en software, evenals in het uitgeven en het corrigeren teksten en het testen vertaalde software verkregen.